3. joulukuuta 2011

Kaksi hienoa näyttelyä avautuu 6.12.

Emalipuu-kaupan yhteydessä olevassa Höyry-galleriassa avautuu joulunajaksi kaksi hienoa myyntinäyttelyä.

Fiskarsilaisten töitä on myynnissä sekä alhaalla Emalipuu-kaupan puolella sekä Höyry-galleriassa. Taitoa Fiskarsin- näyttelyn tuotteet ja teokset saa heti mukaan.

Avajaisia vietämme Itsenäisyyspäivänä 6.12. ,klo 10-18 nimellä

JOULUHÖYRYT

Taitoa Fiskarsista


Korpilahden sataman Höyry-galleriassa on joulun ajan esillä kooste fiskarsilaisten tekijöiden teoksista taiteesta käyttöesineisiin. Taiteiljoita edustavat taidemaalari Eeva-Kaisa Ailus ja valokuvataiteilija Sade Kahra, tekstiliilitaiteilijoista ovat mukana Soili Arha ja Pia Nieminen. Fiskarsin lehtomainen maisema tunnetaan laajasta puuvalikoimasta ja puuseppiä näyttelyssä edustaa Petri Koivusipilä. Kultasepän mestaritutkinnon suorittaneita on ruukissa useita, Korpilahdella nähdään heistä kahden, Elina Makkosen ja Timo Mustajärven tuotteita. Keraamikoista ovat mukana Riitta Talonpoika ja Mika Sarasjoki. Lisäksi mukana on Paperipajan Erja Huovila, joka taitaa paperinvalmistuksen niin länsimaisella kuin japanilaisellakin tekniikalla, Häneltä on esillä sekä paperista tehtyjä tuotteita, että Fiskars-aiheinen grafiikan salkku, jossa on vedoksia Inari Krohnilta, Esa Riipalta, Kuutti Lavoselta ja Marjatta Hanhijoelta.

A6- näyttely


Kesän myönteisten kokemusten innoittamana Höyry-galleria jatkaa näyttelytoimintaa piharakennuksessa myös talvikaudella. Osana Jouluhöyryt-kokonaisuutta tilaan rakennetaan A6-kutsunäyttely, joka koostuu grafiikasta, piirroksista, valokuvista ja muista paperille toteutetuista teoksista.

Nimen mukaisesti näyttelytöiden koko on A6 (105x148 mm), ja teokset ripustetaan seinien sijasta kuuseen. Näyttelyyn osallistuu 18 keskisuomalaista taiteilijaa, joilta jokaiselta on esillä yksi teos. Mukana ovat Tuomas Hallivuo, Päivi Hintsanen, Maija Holma, Jonna Jantunen, Juho Jäppinen, Kapa, Vesa Lahti, Virpi Leinonen, Sari Linna, Jyrki Markkanen, Timea Mucsi, Aino-Kaarina Pajari, Anna Ruth, Ilona Rytkönen, Rune Snellman, Pekka Suomäki, Rita Vargas ja Ulla Virta.

Tämän hienon kattauksen siivittämänä toivotamme Emalipuun ja Höyry-gallerian puolesta,,,

Tervetuloa Jouluhöyryihin

Paikalla myös batikkitaiteilija Sirpa Hasa ja muotoilija Kristian Venäläinen

VAPAA GLÖGI,PIPARI JA PÄÄSY

PS. Piparit on valmistanut Turkkilan Tila muuramesta